Okulöncesi eTwinning Projemiz MUM: The Title Just Above Queen

Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Almanya, Yunanistan, İtalya, Litvanya, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya ülkelerinden okulların da aralarında bulunduğu e-twinning projesinin Okul yürütücülüğünü okul öncesi öğretmenimiz Sena DUMRUL yapmıştır.

09.05.2022 552

Yürütücülüğünü okul öncesi öğretmeniiz Sena DUMRUL'un yaptığı, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Almanya, Yunanistan, İtalya, Litvanya, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya ülkelerinden okulların da aralarında bulunduğu bu çok kültürlü e-twinning projesi ile çocuklarımız hem annelerine sevgilerini ifade etmenin farklı yollarını keşfetmişler hem de başka ülkelerde yaşayan çocukların anneler gününü nasıl kutladıkları hakkında da fikir sahibi olmuşlardır. Müzik, sanat, edebiyat, teknoloji gibi çeşitli eğitim araç ve teknikleri kullanılarak çocukların duyuşsal, bilişsel ve yaratıcı becerileri geliştirilmşitir.  Çocuklarımızın farklı kültürlerdeki  anne sevgisi algıları ve anne sevgisini ifade ediş biçimlerini,  Anneler Günü hazırlık ve kutlamalarını deneyimlemeleri sağlanmaya çalışılmıştır.