What Does The Puppet Tell Us? Design and Play (Kukla Bize Ne Anlatıyor? Tasarla ve Oyna)

Yahya Kaptan İlkokulu

Sena DUMRUL öğretmenimiz liderliğinde Anasınıfı A şubesi "Kuklalar Ne Anlatıyor? Tasarla ve Oyna"isimli projenin ortaklarından biri olarak projeyi okulumuz adına yürütüyor olacaklar.

01.12.2023 127

Türkiye -Yunanistan ortaklığında , Nurten T. -Maria T. kuruculugunda "What Does the Puppet Tell Us? Design and Play"isimli projemiz başlıyor.

Projenin amacı öğrencilerin özellikle sosyal ve dil gelişim alanlarını desteklemektir, yaratıcılıklarını geliştirmek,doğru internet kullanımı,Web oyunu,veli katılımlı çalışma, matematik, deney,sanat gibi etkinlikler bulunuyor. Projede Türkiye,-Romanya -Bulgaristan-Yunanistan,Malta ülkeleri ile 24 okul öncesi öğretmeni bulunuyor. Ögrencilerin temel yaşam becerilerine uygun kukla tasarlıyoruz. Proje Kasım ayında başlayıp Nisan ayında tamamlanacaktır.

01-12-2023